Update

Om jag har rätt så var senaste gången jag bloggade i slutet av sommaren, precis innan Danmarksresan. Så varför inte uppdatera er lite om vad som hänt sen dess?
(Lite blandade bilder från mobilen)
 
1. Danmarksresan: Om vi börjar här så var jag som sagt i Danmark i slutet av sommarlovet. Jag var på träningsläger med mitt gymnastiklag och vi hade tillgång till en sjukt bra träningshall och en massa annat kul i en hel vecka! Eftersom jag då var skadad så körde jag för det mesta bara trampolin hela veckan men fick också prova på tramplin med bungysele vilket var otroligt roligt! För er som inte vet så sitter man fast i en seleliknande ställning och kan då träna på lite svårare volter än vad man annars gör, vilket jag självklart gjorde.Utöver träningen så provade vi också på andra aktiviteter som exempelvis klättring, parkour och besökte andra ännu bätte gymnastikhallar! Danmarks senior- och juniordamlandslag stötte vi också på. Bilden längs ned till höger är en bild på några av oss i laget när vi badar. :´)
 
2. Skolan: Tänker inte dra någon lång text om skolan nu om ni tror det men hur som helst så har jag "börjat" andra året på gymnasiumet och jag trivs jättebra fortfarande. Det är inte så stor skillnad från ettan förutom att alla läxor och prov har ökat rätt rejält, men det var man ju beredd på...
 
3. Tysklandutbytet: I början av skolåret åkte jag och några andra på skolan till Tyskland för att besöka våra tyska utbytesstudenter i en vecka. Man bodde då hemma hoss "sin tysk" och under dagarna hittade vi på olika aktiviteter som skolan arrangerade. Vi fick även mycket fritid och då hann vi hitta på saker som att gå på olika "versioner" av Octoberfest (stor fest i Tyskland som firas varje år), besöka ett zoo, åka till ett nöjesfält och äta en massa mat som är speciellt i Tyskland. Rekommenderar verkligen alla er att göra en liknande resa om ni någon gång får chansen, det var verkligen jättekul.
 
4. Övningskörning: Jag har äntligen(!!) börjat övningsköra och har gjort det i cirka två månader nu. Det går väl hyffsat bra. :´)
 
5. Gymnastiken: OJ här finns det massor att berätta. För det första så har föreningen jag är tränare i fått en helt ny hall (finns med på bilden) och dett ökar ju möjligheterna för alla lag i den föreningen att kunna utvecklas allt snabbare. På måndagar, tisdagar och fredagar tränar jag dessutom i den hallen på morgnarna med skolan och då hoppar jag för det mesta bara trampolin vilket är superroligt. Min egen träning i Sollentuna har verkligen gått framåt och framför allt så har jag nästan aldrig ont längre. Jag stegrar successivt uppåt för att kunna köra mer och mer och nu är jag nästan uppe vid max och kan träna fulla träningar. Om en vecka ska vi tävla i Stockholm på en liten mindre tävling och om drygt en månad så är det dags för JSM. Jag kom med i det laget och ni kan nog inte förstå hur glad jag är över detta! 
 

RSS 2.0