Sportlov!!

Äntligen är det sportlov, som jag har längtat! Mitt lov kommer till stor del bestå av gymnastik och kommer både vara tränare och träna själv. Men träna gör jag inte varje dag och dessutom inte hela dagarna så det kommer finnas gott om tid till att göra annat. Shopping står högt upp på listan och jag känner verkligen att jag MÅSTE skaffa lite nya kläder innan skolan börjar, mina kläder har liksom blivit så uttjatade. Ska även träffa kompisar såklart och det blir säkert en hel del myskvällar framför bra filmer och serier. Ikväll blir det melodifestivalen. :)
Känner att jag har så mycket jag vill berätta nu när jag inte bloggat på ett tag men vet inte var jag ska börja. En sak är att träningen verkligen går framåt och jag börjar kunna köra mer och mer. Kan fortfarande inte köra trampett och tumbling men trampolin kör jag fullt ut. Känner mig taggad inför skolan också och efter lovet ska jag bli bättre med planeringen så jag hinner med allt i tid och slipper stressa. Kommer plugga en del på lovet också för att känna mig förberedd sen när det börjar.
 
Juste, ser ni mitt hår på bilderna ovanför? Kollar ni på topparna så ser ni att det är rätt så slitet så jag behöver verkligen åka och klippa mig under lovet... Har kommit in i något "hairmode" då jag är extremt kräsen över mitt hår och vill göra en massa förändringar. Vill ha långt hår och trots att jag försöker sköta det och allt sånt så vill det bara inte växa. Såklart växer det lite men så fort jag tycker att jag är uppe i en helt okej längd så är det superslitet... Funderar på att börja använda mig av extensions, men det får i så fall vänta tills i sommar!
 
Ha en bra lördagkväll alla och för er som har sportlov, utnyttja det väl. Puss ♥
 
 

RSS 2.0